Söndag

Lite kort om söndag;
Ta sikte på "Ett Glas", Stora Torget, Norrtälje. Runt 16 blir fint.

Välkomna.

Städning...

Först, en lektion om städning. När man har lekt färdigt så måste man städa efter sig. Enkelt. Mer än så tänker jag inte skriva offentligt.

Igår vart det en sväng runt halva länet. Nu igen, jag tror att det brakade loss på en bit runt 70 mil innan man var hemma igen. "se sverige genom en bärgningsbil" kan man kalla det för, typ. Två svängar till Hallstavik, en till Kapällskär, dubbellass till Haninge och sedan ett hemlass från sollentuna till rimbo. Yes! där gick den dagen ihop sig.

Nu ska jag ytterligare en sväng och se världen lite.. Stockholm två ner och två hem.
Igår kväll så pratade jag med M på msn, lite bekymrat var det och det lät inte alls så där bra som det har varit hittills. Jag har i alla fall erbjuit mig att mötas upp nu när jag ska till Stockholm, så vi får se hur det blir med den saken.

I övrigt så är det papper, papper, papper... och städning så klart. Det går bra, faktiskt.

Flashback from the past...

Nu när jag har fått till den här bloggen till något rumsrent så ska jag absolut inte besudla den med en massa bullshit (som f.ö. är ett rätt underhållande program med lagom ironi om dagens i-landsproblem, haha)

Anyway, jag har tillbringat helgen åt att revidera en massa bokföring. Det gick hur bra som helst, nästan så man känner för att öppna en bokföringsbyrå (!), näe det passar nog inte min typ av personlighet. Så där att sitta inne och bråka med siffror dagarna långa. Lätt konstaterat så har jag, enligt eget utlovat mått, ökat omsättningen med 50% det andra kvartalet i år. Alltså omsättning för den perioden är lika stor som föregångna 9 månader. Nog om det. Det går bra. Det är kul. Svaret på framgång är; klipp kostnader som är fullkomligt onödiga.

Idag, dagen till ära så har jag haft några larm, lite utspridda i länet och andra län, en tur till nordskedrika, svensboda och väddö fick bli dagens äventyr. Så där en 45 mil senare...

I brist på annat så har jag också skummat igenom gamla dagböcker, elektroniska sådana, som man kunde skriva något rart i på alla dessa communitys som man lite halvobligatoriskt är och var med i, innan de storslaget bytte namn till "blogg" med anledning av någon stor medial uppmärksamhet. Skit samma, varför man bytte namn på prylen vet jag inte, men kul läsning var det i alla fall.

Summerat ur dessa, så kan man säga att F hade nog visdom och rättfärdighet om sitt uttalande senhösten 2002. Faktiskt, utan baktankar. Vidare så får jag nog självkritiskt hänga mig själv för den enda, och viktigaste livsregeln; låt ingen ändra på dig till något som du inte är. Den sket sig nog rätt snabbt. Finns nog inga rimliga förklaringar till det, mer än att man gör saker i kärlekens tecken utan att vara allt för konservativ och fyrkantig. Å andra sidan så ångrar jag inget, för jag är ju här nu?

Något som faktiskt är bra med dessa dagböcker är ju att man får en insikt och lite hjälp att minnas detaljer om saker och ting. Några ursäkter som jag på sistone fick höra är ju ren bullshit. Men det visste jag ju redan utan att kunna sätt fingret på det. Nu vet jag med fakta.

Andra intressanta saker i korthet;
- sebbe kunde tydligt gå i slutet av augusti 2004, helt själv.
- jag gjorde faktiskt rätt många saker med sebbe (sebbe var inte ens ett år fyllda då han fick hänga med på ett heldagsäventyr med bilar - utan mamma)
- jag jobbade nog inte mindre då än nu, jag sov defentivt inte mer då än nu
- jag åt a whole lot of shit mer onyttig mat då än jag gör nu
- jag slutade röka 2003, och 2008. Båda gångerna tog det ca två månader innan man var tillbaka.
- sebbe kunde säga "pappa" någon gång under sommaren 2004
- jag hade tydligt jour midsommarhelgen 2003
- jag har snudd på något kg återfått mitt egenvikt som jag hade 2002
- jag blev anklagad för att vara otrogen 2003, och tydligt snudd på 2004. Med facit i hand så vet vi bättre.

I alla falla så är det nyttigt att städa lite, som någon lär ha sagt så måste man städa upp lite då och då. Och det är väl något som jag håller på med. Det syns inte, men det kommer att märkas.

Snart fyller man år också. Inget märkvärdigt med det, det är inget särskilt att fira, jag blir "tjugo-nånting", och den dagen till ära så blir det lite mat & dryck på ett trevligt ställe mitt i stan. Ni som är bjudna får dyka upp bäst det behagar, ni som inte är bjudna och känner er bortglömda får höra av er. Inget pressenttvång, utan kom som du är, så som jag uppskattar dig bäst. typ.

Välkomna!

Och... I doesn't regret anyting, do you?

fortsättningen...

Så var det dags att skriva en rad, eller två kanske?

Sedan i måndags så har jag haft Dannes lillebror med mig på jobbet. Han går på Stockholms Transport Gymnasium och ska tydligt lära sig att köra lastbil, och det mesta därtill. Nu ska han ha "praktik" med mig under fem veckor. Än så länge så går det faktiskt bra, men man blir förundrad över hur lite praktiska grunder som de kommer med. Det är ingen naturkatastrof, men att kunna köra lite lätt allmänt borde ju vara något skolan skulle ha fixat innan APU?

Nåväl, det finns hopp om livet för han, så det reder sig. Jag skulle tro att så mycket köra som det blir under de här fem veckorna är nog närmare 90% av all körning som sker före uppkörning. Men vad vet jag?

I övrigt så har veckan varit lugn, inte så mycket jobb av praktiska mått, mest pappersgöra och andra intressanta nya projekt som ligger och väntar på att få dras igång. Vi får se hur saker och ting ordnar upp sig, men företaget kanske växet en smula över en natt... det vore kul, om det handlar om rätt insatts.

Nu är det dax att sova.. det är en dag idag också.

...och jag ska tydligt gå och se metallica innan de där i mars, det ska bli skitkul!

tjing tjing

Skitkul - Jag vet

Så.. vi låter tystanden bryats av ett kort inlägg.

Igentligen så var det inget fel på den gamla bloggen, men den började så där lagom lätt självkritiskt gå över styr. Den var ett fint verktyg och tjänade sina syften, nu finns det andra saker som gör världen och dess närvaro annorlunda... for the love of god, nu ska vi inte växla in på fel spår igen!

So, until next time...

Hellarius - Skit kul, jag vet!

..och visst kan det förekomma sarkasm i allra högsta grad, men sug inte i er en kallsup för inget...

RSS 2.0